Veelgestelde vragen & privacy

 

Betalingen

 

Wij accepteren Paypal, Visa, Mastercard, American Express en IDEAL.

 

​Levering webshop producten en voorwaarden 

Verzendkosten zijn €4,75. Bestellingen boven de € 95,- worden gratis verzonden.

Uw bestelling zal binnen 24 uur verwerkt worden tenzij het Atelier gesloten is wegens vakantie.

De duur van de levering is afhankelijk van de gekozen verzending. Zodra de verzending verstuurd is wordt u hiervan op de hoogte gebracht.   

U dient er rekening mee te houden dat elk stuk met de hand gevormd en gemaakt is. Dit geeft de keramiek juist zijn bijzonder en uniek karakter. Er is geen enkel stuk precies hetzelfde. Ruilen kan alleen na afspraak in het atelier.

Bestellingen/Opdrachten

Voor het produceren van bestellingen staat meestal 3 weken. Van draaischijf tot kiln duurt zo'n 3 weken, dus eerder leveren dan 3 weken bestaat gewoonweg niet. Wegens drukte of vakantie kan de levertijd anders zijn. Check altijd van tevoren. Bij bestellingen wordt altijd een aanbetaling van 50% gevraagd. Wanneer de aanbetaling binnen is zal de productie in behandeling worden genomen.

U dient er rekening mee te houden dat elk stuk met de hand gevormd en gemaakt is. Dit geeft het keramiek zijn bijzonder karakter.

Voor bestellingen buiten de shop, zoals autonoom en personaliseerde opdrachten zal een aparte afspraak voor levertijd en betaling gemaakt worden.

Workshops

Wanneer een van Cindy's workshops wordt geannuleerd door onvoldoende aanmeldingen of in het geval van een calamiteit of ziekte zal het volledig betaald bedrag geretourneerd worden.

Dit zal een week voordat een workshop aanvangt gecommuniceerd worden.  

Atelier bezoeken

 

Het Atelier is op afspraak te bezoeken. Om op de hoogte te blijven van speciale evenementen, workshops en exposities kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief

Via facebook en Instagram is Cindy ook te volgen: #cindyheldens

 

 

Vaatwasbestendig

Alle gebruikskeramiek is vaatwas bestendig. Gemaakt van steengoed klei, gestookt in elektrisch en gasovens tot minimaal 1240 graden. 

Aangezien elk stuk met de hand gevormd is, is geen stuk precies hetzelfde. Dit geeft het keramiek zijn bijzonder karakter.

 

 

Cadeaubonnen

 

Cadeaubonnen zijn via deze site te bestellen of in het atelier op te halen. Cadeaubonnen zijn bruikbaar voor producten en workshops. 

Klik hier om er een te bestellen: cadeaubon bestellen

 

 

Privacy

 

Keramiek Atelier Cindy is een Nederlands geregistreerd bedrijf sinds 1995.

We zijn toegewijd aan het beschermen en respecteren van de privacy van al onze gebruikers. We gebruiken de informatie die we over u verzamelen om bestellingen in onze online shop te verwerken en een paar keer per jaar een nieuwsbrief te verzenden. We zullen helemaal geen informatie die u identificeert aan derden verkopen.

Wanneer u een bestelling plaatst zijn uw persoonlijke gegevens veilig en worden deze niet met anderen gedeeld. Betalingsinformatie is volledig veilig.

Een paar keer per jaar kunnen we u een e-mail sturen met nieuws over workshops, nieuwe producten of exposities. Als u deze e-mails niet meer wenst te ontvangen, kunt u ons dit onmiddellijk laten weten via  en wij zullen alle persoonlijke informatie verwijderen. U kunt dit ook zelf doen via de link in onze nieuwsbrief.

Laat het ons weten door een e-mail te sturen wanneer uw persoonlijke gegevens veranderen zodat u onze nieuwsbrief kunt blijven ontvangen: mijn gegevens aanpassen