top of page

Alg. voorwaarden & Privacy

Bestellingen/Opdrachten

Van draaischijf tot kiln duurt zo'n 3 weken, dus eerder leveren dan 3 weken bestaat gewoonweg niet. Wegens drukte of vakantie kan de levertijd anders zijn. Bij bestellingen wordt een aanbetaling van 50% gevraagd. Wanneer de aanbetaling binnen is zal de productie gestart worden.

Alle keramische objecten zijn met veel zorg en aandacht met de hand vervaardigd van natuurlijke grondstoffen waardoor kleur en formaat onderling kunnen afwijken.

Workshops

Een plek in een workshop is gereserveerd wanneer de betaling of een aanbetaling ontvangen is. Een ontvangst bevestiging zal worden gestuurd als de betaling binnen is. Bij een annulering wordt de aanbetaling niet terugbetaald.

Het gehele bedrag voor een meerdaagse workshop dient 2 weken vóór aanvang van de workshop betaald te zijn. Wanneer dit niet het geval is heeft Cindy het recht de inschrijving voor de desbetreffende workshop te annuleren.

Wanneer Cindy een workshop annuleert door onvoldoende aanmeldingen of in het geval van een calamiteit of ziekte zal het volledig betaald bedrag geretourneerd worden. Dit kan tot één dag voor aanvang van een workshop. Er zal vervolgens samen en in overleg gekeken worden naar een mogelijke nieuwe datum.

​​​

Atelier bezoeken

 

Het Atelier is op afspraak te bezoeken. Om op de hoogte te blijven van speciale evenementen, workshops en exposities kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief

Via Instagram is Cindy ook te volgen: #cindyheldens

 

 

Vaatwasbestendig

Alle gebruikskeramiek is vaatwas bestendig. Gemaakt van steengoed klei, gestookt in elektrisch en gasovens tot minimaal 1240 graden. 

Aangezien elk stuk met de hand gevormd is, is geen stuk precies hetzelfde. Dit geeft het keramiek zijn bijzonder karakter.

 

 

Cadeaubonnen

 

Cadeaubonnen worden opgestuurd of kunnen worden opgehaald. Cadeaubonnen zijn in te leveren bij het kopen van producten en voor workshops. Een cadeaubon blijft vanaf de aankoop datum één jaar geldig.

Klik hier om er een te bestellen: cadeaubon

Nieuwsbrief

Schrijf je in om op de hoogte van exposities, workshops en aanbiedingen te blijven via mijn Nieuwsbrief

 

 

Privacy

 

Keramiek Atelier Cindy is een Nederlands geregistreerd bedrijf sinds 1995.

We zijn toegewijd aan het beschermen en respecteren van de privacy van al onze gebruikers. We gebruiken de informatie die we over u verzamelen om bestellingen in onze online shop te verwerken en een paar keer per jaar een nieuwsbrief te verzenden. We zullen helemaal geen informatie die u identificeert aan derden verkopen.

Wanneer u een bestelling plaatst zijn uw persoonlijke gegevens veilig en worden deze niet met anderen gedeeld. Betalingsinformatie is volledig veilig.

Een paar keer per jaar kunnen we u een e-mail sturen met nieuws over workshops, nieuwe producten of exposities. Als u deze e-mails niet meer wenst te ontvangen, kunt u ons dit onmiddellijk laten weten via  en wij zullen alle persoonlijke informatie verwijderen. U kunt dit ook zelf doen via de link in onze nieuwsbrief.

Laat het ons weten door een e-mail te sturen wanneer uw persoonlijke gegevens veranderen zodat u onze nieuwsbrief kunt blijven ontvangen: contact

bottom of page